Selecteer een pagina

Sta online met uw eigen webshop

Steeds meer ondernemers openen hun eigen webshop. Dit omdat Een online winkel de verkoop van uw producten en/of diensten een flinke boost geeft.
Vraag een offerte aan

Responsive

staonline websites
Uniek design
Snelle hosting
Goed vindbaar
ONLINE VERKOPEN

 

Webshops op maat

Of u nu een webshop wilt beginnen in tweedehands spullen of een professionele webshop wilt laten bouwen voor u speciaalzaak . Met onze webshop module bouwen wij voor u de best passende webshop waarmee u op een professionele manier uw producten kan aanbieden. Met het makkelijk te gebruiken beheersysteem wijzig je gemakkelijk de prijzen en specificaties en breid je de webshop makkelijk uit met meer producten.

Staonline desk
GEOPTIMALISEERD VOOR ELKE DEVICE

 

Een responsive design!

Het kan niet vaak genoeg worden gezegd, maar elk webdesign moet tegenwoordig geheel responsive zijn voor mobiele apparaten. In 2016 is het mobiele internetverkeer dat van de desktop ruimschoots voorbijgestoken – laat staan hoe dit er nu uitziet, of in de komende jaren,.

Wanneer het design van uw webshop niet responsive is, wordt deze onvolledig of niet goed in beeld gebracht op smartphones en tablets. Hierdoor loopt u een zeer groot aantal potentiële bezoekers mis. Wij zorgen daarom altijd voor de juiste CSS, zodat uw webshop perfect meeschaalt met elk denkbaar apparaat.

WORDPRESS CMS

 

Jij krijgt het beste CMS ter wereld!

Om uw webshop na levering zelf aan te kunnen passen maken wij gebruik van WordPress. Dit is het meest gebruikte Content management systeem binnen de web branche. Door zijn duidelijke dashboard is het voor de klant makkelijk om zelf content aan de webshop toe te voegen of te verwijderen.

GEOPTIMALISEERD VOOR ZOEKMACHINES

 

Webshops voor zoekmachines

Staonline.nl bouwt niet alleen uw webshop, wij zorgen er ook voor dat uw webshop goed te vinden is in de zoekresultaten van Google. Met een nieuwe en goede webdeshop wil je toch ook goed gevonden worden? Hoe meer potentiële klanten uw website of webshop vindt, hoe meer kansen u hebt om uw producten en / of diensten te verkopen.

UW WEBSHOP IN 4 STAPPEN

 

De werkwijze van Staonline.nl

01

Inventarisatie

De klant levert alle bestanden aan die wij nodig hebben om de webshop te bouwen.

 

02

Planning & concepten

Na het ontvangen van de bestanden gaan wij aan de slag met de webshop voor de klant.

 

03

Techniek & realisatie

Wanneer de klant akkoord is gegaan met het concept beginnen wij met het bouwen van de webshop.

 

04

Lancering & Onderhoud

Als de webshop gebouwd is en goedgekeurd is door de klant lanceren wij deze online. 

WELCOME ON BOARD

 

Ja, ik wil graag vrijblijvend de mogelijkheden bespreken

Heb je nog geen idee op welke manier jouw doelstellingen behaald kunnen worden? In een vrijblijvend (telefonisch) gesprek kunnen we kort bespreken op welke manier we voor jouw organisatie een succesvolle online aanwezigheid kunnen ontwikkelen. 

Services

Websites
Webshops
Online Marketing

Pagina’s

Home
Over ons
Contact

Bedrijf

Kvk: 75150948
Btw: NL237514862B01
Iban: NL42 RABO 0342 6322 05

Contactgegevens

Vemderweg 15, 8161 NM Epe
06-10174683
[email protected]

sta online webdesign

© Staonline.nl webdesign Epe | Gerealiseerd door www.staonline.nl